Bijgewerkt: 31 mei 2020

Afscheid van de Buurtkamer

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorien Mijksenaar
10-06-2013

De Buurtkamer aan de Van der Hooplaan gaat definitief dicht. Het ligt in de bedoeling de Buurtkamer te verhuizen naar het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75.

Om afscheid te nemen van onze voormalige VOLVO garage, ons krakkemikkige kraakpand, onze dierbare Buurtkamer, nodigen wij iedereen uit een drankje te komen drinken op zondag 16 juni 2013 tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor het zoet en het zuur zorgen de Burgerinitiatiefnemers van het Keizer Karelpark.

buurtkamer Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De Buurtkamer van Amstelveen


De Buurtkamer?

De Buurtkamer in Keizer Karelpark opgericht in 2009 was een kleinschalige voorziening, waar buurtbewoners zonder afspraak konden binnenlopen voor een gezellig praatje. Onder het genot van een kopje koffie, of thee luisterden bezoekers naar de gesprekken van anderen, even de krant lezen, of een gezelschapspel doen.

buurtkamer Amstelveen
(Foto Marijke Vlugt - 2009)

Een gezellige koffieochtend in de Buurtkamer in 2009


Het doel van het buurtkamerproject was om vooral ouderen de mogelijkheid te geven op een laagdrempelige manier contacten te onderhouden met andere buurtbewoners. Eigenaar van het pand, Netjes Beheer B.V. heeft het kraakpand overgenomen en heeft plannen voor een Coop supermarkt te plaatsen, met parkeerruimte op het dak voor de bewoners.

Met vriendelijke groeten namens ons allen,

Dorien Mijksenaar van de Stichting Thuiskamer


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.