Bijgewerkt: 31 mei 2020

Algemene bijeenkomst van HCC!genealogie

Nieuws -> Informatief

Bron: HCC!genealogie
19-02-2011

HCC!genealogie algemene bijeenkomst over illustraties en onbekende vader

Op zaterdag 26 februari 2011 vanaf 10.30 uur houdt de HCC!genealogie weer haar Algemene Landelijke Bijeenkomst. De bijeenkomst wordt gehouden in het Kerkelijk Centrum "De Brug" Schuilenburgerweg 2, 3816TB Amersfoort.

Stamboom Amstelveen
(Ontwerp Amstelveenweb.com - 2011)

Een stamboom illustratie


Op het programma staan twee lezingen. 's-Morgens "Het illustreren van een genealogische publicatie" door Albert Koning. Hij laat zien hoe je als stamboomonderzoeker aan aanvullend interessant beeldmateriaal kunt komen, wat voor soort materiaal er voor stamboomonderzoek en historische beschrijvingen is te kunt gebruiken en welke valkuilen daarbij moeten worden vermeden. De grote variatie daarin zal de drempel voor de jongste generaties kunnen wegnemen om zich te verdiepen in hun biologische, maatschappelijke en culturele oorsprong.

's-Middags staat het onderwerp "De zoektocht naar de onbekende vader" op het programma, welke lezing wordt verzorgd door mr. A.H.G. Verouden. In menige stamboom duikt wel eens zo'n vader op. Er worden door de heer Verouden een aantal gevallen besproken.

HCC: de grootste computervereniging van Europa

Met ruim 115.000 leden is HCC de grootste computervereniging van Europa. Leden van HCC ontvangen informatie en advies op het gebied van computergebruik door middel van een website, een ledenblad, nieuwsbrieven en bijeenkomsten, trainingen en workshops door heel het land. Meer informatie over hcc!genealogie is te vinden op http://genealogie.hcc.nl , op de nieuwssite www.computergenealogie.org  en op www.twitter.com/hccgenealogieAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.