Bijgewerkt: 23 september 2020

Altijd Vers Thuis in Amstelveen via iPhone App

Nieuws -> Informatief

Bron: Wiko Mocking
24-01-2012

Burgemeester van Zanen van Amstelveen heeft dinsdag als eerste besteld met de iPhone App van Altijd Vers Thuis. Deze thuisbezorgservice van de lokale slager, bakker, visspecialist, kaasboer en groenteman is vanaf nu niet alleen via internet te bereiken, maar ook via de smartphone.

Vijf Amstelveense topondernemers startten vorig jaar met hun service. De consument kan uit elk van hun assortimenten bestellen, zoeken op producten of zich laten inspireren door de vele recepten. Even het aantal eters instellen is voldoende om per gerecht precies de juiste hoeveelheden van de ingrediënten te bestellen. Alles is erop gericht om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Wat men voor 15:00 uur bestelt, wordt nog diezelfde avond om 18:00 uur thuisgebracht.

app Amstelveen
(Foto Qookqook - 2012)

Wiko Mocking (r) eigenaar van het bedrijf Qookqook achter de webwinkel, van de Altijd Vers Thuis app, helpt burgemeester Van Zanen bij zijn eerste bestelling


Bestellen kon al via www.altijdversthuis.nl , maar is vanaf deze week dus ook via de iPhone App mogelijk. Dit is uniek in Nederland. De lokale ondernemers lopen hiermee voorop. Zelfs de grote supermarktketens zijn nog niet zover, dat ze dit kunnen aanbieden. Op internet kan men betalen via iDeal, met de App gaat dat via automatische incasso of via MiniTix (een digitale portemonnee). Ook daarmee is Altijd Vers Thuis innovatief. Zij pasten als eerste in Nederland de in-app van MiniTix toe.

Keurslager Fred van Ingen is supertrots op de App: "ik vond het al geweldig, dat we op internet aanwezig waren, maar nu komen we zelfs in de broekzak van de klant". Visspecialist Henry Schilder is het helemaal met hem eens: "wat is er nou makkelijker dan je boodschappenlijstje altijd bij je te hebben?

Telkens als je even moet wachten, bij het ophalen van je kinderen van school of zo, kun je het lijstje bijwerken. Als je klaar bent is een paar keer drukken voldoende om te bestellen". De groenteman Ronald Keijzer vult aan: "als je meer dan €50,- bestelt, dan brengen we het gratis thuis bij je. Maar je kunt ook voor 'afhalen' kiezen, dan staat het de volgende dag allemaal voor je klaar bij mij in Middenhoven.".

app Amstelveen
(Foto Qookqook - 2012)

Burgemeester Van Zanen ontvangt zijn bestelling van de verschillende winkeliers


Kaasspecialist Ruud de Jong: "wij vinden het nog steeds het gezelligst als de klanten bij ons in de winkel komen, maar we begrijpen ook wel dat sommigen gewoon geen tijd hebben om bij vijf winkels langs te gaan. Voor hen hebben we deze service opgezet. En dat is helemaal niet gek: onze opa's bezorgden ook al aan huis. Maar dan wel zonder App natuurlijk, haha.".

Ook burgemeester van Zanen is zeer enthousiast. De App leidde hem als vanzelf door de menu's en met een paar drukken op de iPhone plaatste hij de eerste bestelling. Van Zanen heeft respect voor de vijf ondernemers, die denken in kansen en durven te investeren in innovatie: "geweldig hoe goed zij naar de wensen van de klanten luisteren en daarop inspelen.".

De geleverde goederen staat hij direct af aan een goed doel, maar hij belooft snel nog eens te bestellen met de App. Hij heeft immers toch al een klantenprofiel aangemaakt.
Bekijk de Altijd Vers Thuis app in App Store. U moet iTunes eerst installeren om de gratis applicatie te kunnen downloaden.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.