Bijgewerkt: 23 september 2020

Amstelveen in de aanval

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
26-03-2009

Onder het motto 'Amstelveen in de aanval' houdt organisatiebureau DOOR Training & Coaching in samenwerking met de Amstelveense Ondernemersvereniging, Zwitserleven, de Martinus Businessclub en het damestopteam van DELA Martinus op donderdag 16 april 2009 een praktijkseminar voor ondernemers, die in deze moeilijke tijden willen presteren.

Het jaar 2009 is in veel branches en voor veel ondernemers stormachtig begonnen. Veel bedrijven moeten alle zeilen bijzetten om zich te handhaven. Juist nu is het de kunst om de storm het hoofd te bieden.  Daarom zullen twee toptrainers de aanwezigen informeren over hun praktische inzichten die de ondernemer kunnen helpen om nu te scoren.

De eerste toptrainer is Bart van Luijk, presentator, ideeënmaker, oprichter en algemeen directeur van DOOR Training & Coaching.  In zijn eigen ludieke stijl vertelt hij hoe men juist kan profiteren van de  huidige economische omstandigheden onder de titel: "Recessie ? Heerlijk die Pressie".

Een andere toptrainer is Avital Selinger (ex) bondscoach en trainer/coach van Nederlandse beste clubteam DELA Martinus. Zijn thema is 'presteren onder druk, lukt'. De dames van DELA Martinus zullen die avond ook aanwezig zijn om vanuit hun eigen ervaring aan ieder die dat wenst uit te leggen wat het is om een nieuwe start te maken en als winnaar uit de strijd te komen.

De deelnemers zijn op donderdagavond 16 april 2009 vanaf 19.00 uur welkom in het Congrescentrum Amstelveen Sandbergplein 24. 1181 ZX AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.