Bijgewerkt: 21 januari 2021

Amstelveen staat stil bij de slachtoffers van de aanslagen in Parijs

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
15-11-2015

Op maandag 16 november 2015 staat Amstelveen stil bij de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Om 12.00 uur houden we een minuut stilte, daarvoor zal burgemeester Mirjam van 't Veld een korte toespraak houden. Het moment van stilte vindt plaats in de centrale hal van het raadhuis. Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Mirjam van 't Veld, burgemeester van Amstelveen


Burgemeester Mirjam van ’t Veld: 'Amstelveen leeft intens mee met Parijs. Zoveel onschuldige mensen die het leven hebben moeten laten. Mijn gedachten gaan uit naar hen, hun nabestaanden en alle Parijzenaren. Door 1 minuut stil met elkaar te zijn, kunnen we onze gevoelens van afschuw en afkeer uitspreken en onze verbondenheid met Parijs en met elkaar tonen.'

Maandag zal de vlag halfstok hangen. Daarnaast is er gelegenheid om een condoleanceregister te tekenen voor de slachtoffers in Parijs. Scholen en instellingen worden gevraagd om 12.00 uur ook 1 minuut stilte in acht te nemen. Ook het openbaar vervoer in Amstelveen wordt een minuut stil gelegd. Tijdens de herdenkingsbijeenkomst zal de gehele dienstverlening in het raadhuis en de buitendiensten stil worden gelegd.  De balies zullen van 11.45 uur tot 12.30 uur gesloten zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.