Bijgewerkt: 30 mei 2020

Arte stopt met analoog uit te zenden in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
12-06-2008

Programmaraad stelt conceptadvies vast, Arte op eigen verzoek uit pakket.

De lokale programmaraad Amstelveen heeft op 6 mei 2008 vergaderd en het concept advies 2008/2009 vastgesteld. Tot spijt van de programmaraad heeft Arte besloten om niet langer deel uit te willen maken van het analoge pakket en ervoor te kiezen om alleen via het digitale kanaal beschikbaar te zijn. De programmaraad betreurt deze stap.

Nederland 1 (must-carry)

Nederland 2 (must-carry)

Nederland 3 (must-carry)

VRT Één (must-carry)

Ketnet / Canvas (must-carry)

RTV-NH, (must-carry)

RTV Amstelveen (must-carry)

ARD

AT5

BBC1

BBC2

Euronews/Het Gesprek

TVE International

TV5

ZDF

Reservezenders/aanvullend pakket, vrijblijvend advies:

Rai Uno

WDR Fernsehen

Eurosport

Discovery Channel

CNN International

Animal Planet

National Geographic Channel

RTL 4

SBS 6

RTL 5

RTL 7

Net 5

RTL8

Jetix/Veronica

Comedy Central / Nickelodeon

TMF

MTV

Ziggo Service Kanaal

Etalagekanaal

Een uitgebreide motivatie voor het geven van dit conceptadvies is te vinden op de website van de programmaraad www.programmaraadamstelveen.nl

Inwoners van Amstelveen kunnen hun zienswijze op het conceptadvies geven. Bezwaar maken is niet mogelijk. Zienswijzen worden meegenomen in de beraadslagingen bij de vaststelling van het pakket. Reageren kan dit tot uiterlijk 8 juli 2008:

per mail: programmaraad@amstelveen.nl of per post: gemeente Amstelveen, t.a.v. ambtelijk secretariaat lokale programmaraad Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA  Amstelveen.

Wat is een programmaraad

Een programmaraad is een onafhankelijk adviesorgaan voor kabelexploitanten. Het adviseert kabelexploitanten - zoals UPC en Ziggo - bij de samenstelling van het wettelijk basispakket zenders op de kabel.

Programmaraad Amstelveen

De Lokale Programmaraad Amstelveen bestaat uit 7 leden die allen afkomstig zijn uit de gemeente Amstelveen. De Lokale Programmaraad vormt een afspiegeling van de verschillende maatschappelijke sectoren in de gemeente Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.