Bijgewerkt: 29 mei 2020

Audities voor musical Legally Blonde in Muziek- en Dansschool Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Muziek- en Dansschool Amstelveen
28-06-2016

Gezocht: jongens en meisjes met musical talent! Op zaterdag 9 juli 2016 houdt de musical afdeling van de Muziek- en Dansschool Amstelveen audities voor de musical Legally Blonde. Op de Muziek- en Dansschool Amstelveen worden er op woensdag en zaterdag musical lessen gegeven op het Stadsplein in Amstelveen. In deze lessen wordt er wekelijks aandacht besteedt aan zingen, dansen en acteren. Natuurlijk vinden er jaarlijkse enkele optredens plaats waarin de leerlingen op een podium kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Inschrijven voor deze lessen kan via www.muziekschoolamstelveen.nl

MUSICAL PRODUCTIEKLAS

Getalenteerde leerlingen kunnen auditie doen voor de zogenaamde ‘musical productieklas’. In deze klas ga je met z’n allen een musicalproductie maken met liedjes, scènes en dansen. Afgelopen jaar bestond deze groep vijf jaar en hebben ze de musical Fame op de planken gebracht in de Grote zaal van de Schouwburg Amstelveen onder begeleiding van een live orkest! Komend jaar vindt de uitvoering van Legally Blonde plaats in het weekend van 17 en 18 juni 2017.LEGALLY BLONDE. Elle Woods leidt een onbezonnen leven. Ze is het populairste meisje van de school, haalt goede cijfers, is geliefd bij iedereen en heeft het perfecte vriendje: Warner. Maar Elle’s leven staat op het punt om in te storten want nu de high school is afgerond gaat Warner rechten studeren aan Harvard College en past een meisje als Elle niet meer in zijn toekomstbeeld. Maar als lid van ‘Dochters van Delta Nu’, studentenvereniging, verzint ze een plan om Warner terug te winnen. Krijgt ze dit voor elkaar?

Wil jij komend seizoen stralen in een musical? Kan je zingen, dansen en acteren? Ben je tussen de 10 - 18 jaar? Geef je dan op voor de audities voor de musical Legally Blonde door een e-mailtje te sturen naar musical@muziekschoolamstelveen.nl.

Legally Blonde?

Legally Blonde is een musical met muziek en teksten door Laurence O'Keefe en Nell Benjamin en boek van Heather Hach. Het verhaal is gebaseerd op de roman 'Legally Blonde' door Amanda Brown en de film met dezelfde naam 2001. Het vertelt het verhaal van Elle Woods, een meisje meisje in een vrouwenclub die zich inschrijft aan de Harvard Law School om haar ex-vriendje Warner terug te winnen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.