Bijgewerkt: 25 mei 2020

Auto Maas sponsort twee auto's voor RTV Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV Amstelveen
20-02-2012

RTV Amstelveen, de lokale tv- en radiozender, rijdt sinds kort in twee prachtige auto's,  ter beschikking gesteld door SEAT-dealer Auto Maas, te Aalsmeer. De wagens zijn bestikkerd met de logo's van de zender en de sponsor. Donderdag16 februari 2012 werden de sleutels van de auto's overhandigd door Astrid van der Geest en Gerrit Buntsma van Auto Maas, aan hoofdredacteur Peter Leemeijer van RTV Amstelveen.

rtv Amstelveen
(Bron RTV-Amstelveen - 2012)

Astrid van der Geest directrice van Auto Maas en Peter Leemeijer hoofdredacteur van RTV Amstelveen tekenen het sponsorcontract


De zender is in ontwikkeling, de journaals worden sinds eind vorig jaar gepresenteerd en er komen nieuwe programma's bij zoals Het Dierenasiel, Blij met Amstelveen en een speciaal programma voor ondernemers is in ontwikkeling.

Auto Maas wil ook graag meer bekendheid in Amstelveen en ziet de tv- en radiozender daarvoor als een uitstekend medium, zeker met de toenemende kijkcijfers en waardering (sinds mei vorig jaar zendt RTV Amstelveen ook uit via het digitale Ziggo-kanaal 42). Verder heeft RTV Amstelveen de ambitie om ook in Aalsmeer (en later tevens Uithoorn en Ouderkerk) te gaan uitzenden. De contacten daarover zijn reeds gelegd en de betreffende gemeenten hebben laten weten zeer geïnteresseerd te zijn.

rtv Amstelveen
(Bron RTV-Amstelveen - 2012)

Personeel van Auto Maas en Peter Leemeijer met de twee Seat's


Hoofdredacteur Peter Leemeijer is uiteraard zeer trots op de ontwikkelingen en met name de sponsoring door Auto Maas: 'Dit is een bijzondere mijlpaal, een autodealer die eigenlijk heel  spontaan twee zeer fraaie auto's ter beschikking stelt, omdat ze geloven in RTV Amstelveen als medium voor hun reclame. Ik ben buitengewoon trots dat we dit hebben bereikt, en dat natuurlijk dankzij ook de enorme inzet van onze huidige medewerkers.'

rtv Amstelveen
(Bron RTV-Amstelveen - 2012)

Astrid van der Geest directrice van Auto Maas overhandigt de autosleutels aan Peter Leemeijer. Salesmanager Gerrit Buntsma (l) assisteert tijdens de actie


Gerrit Buntsma van Auto Maas voegt daaraan toe: 'Het contact ontstond inderdaad heel spontaan. Wij hadden al langer het plan om ons in Amstelveen meer bekend te maken toen kwam RTV Amstelveen op ons pad, tijdens een item over het rijbewijs voor jongeren vanaf 16 jaar. 

Het klikte meteen, de bevlogenheid en energie die de mensen die daar werken tonen sprak ons enorm aan. Toen was de overeenkomst snel rond en ziedaar het resultaat.' Buntsma wijst op de twee SEAT's, die staan te glimmen voor de showroom in Aalsmeer, terwijl er wordt getoost op een succesvolle samenwerking.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.