Bijgewerkt: 21 januari 2021

B en W van Amstelveen neemt afscheid van de nieuwe gemeentesecretaris

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
07-06-2016

Het college van B en W van Amstelveen laat weten in overleg te zijn met de gemeentesecretaris/algemeen directeur dhr. Alexander Meijer over voortzetting van zijn loopbaan buiten de gemeentelijke organisatie. Afgelopen periode is gebleken, dat tussen dhr. A. Meijer, het college, directie en de organisatie onvoldoende chemie is ontstaan om de werkrelatie succesvol voort te kunnen zetten.

Het college vindt het heel vervelend, dat deze situatie is ontstaan. Echter, soms is het nodig moeilijke beslissingen te nemen. Deze is daar één van. Bij deze beslissing staat het belang van Amstelveen voorop.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Alexander Meijer op 15 oktober 2015 in het Cobra Museum, tijdens de afscheidsreceptie van oud-gemeentesecretaris Rein Schurink


Het college heeft in verband met de nu ontstane situatie aan de overige twee leden van de directie gevraagd om in gezamenlijkheid taken voortvarend op te pakken en zaken voort te zetten. De heer Bert Winthorst zal daarbij optreden als waarnemend gemeentesecretaris en dhr. Henk Huitink zal als interim-directeur langer aanblijven.

Het college B en W benoemde Alexander Meijer op 30 juni 2015 tot nieuwe gemeentesecretaris van Amstelveen. Meijer (41) werkte toen als gemeentesecretaris bij gemeente De Ronde Venen. Hij startte op 1 september 2015 in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.