Bijgewerkt: 23 oktober 2020

BDO biedt jonge ondernemers 'Inspiratie voor innovatie'

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
03-12-2013

Wat is innovatie precies en hoe kan het bijdragen aan het succes van je bedrijf? Op dinsdag 10 december 2013 biedt BDO (Binder Dijker Otte & Co) jonge ondernemers (tot 45 jaar) die lid zijn van Ondernemersvereniging Amstelveen het antwoord op deze vraag.

Om te beginnen zal IDfuse samen met de deelnemers op zoek gaan naar de toegevoegde waarde van innovatie voor hun bedrijf. Aan de hand van vijf vragen zal Paul Tuinenburg (IDfuse) definiëren, hoe een bedrijf extra toegevoegde waarde kan bieden aan klanten en waar je als bedrijf kunt starten!

Foto Amstelveen
(Bron Ondernemersvereniging Amstelveen - 2013)Daarna zal Arthur Gimes, Senior Manager Belastingadvies bij BDO, meer vertellen over het ruimhartige beleid van de Nederlandse overheid om innovatie in Nederland te stimuleren. In een interactieve sessie worden diverse praktijkvoorbeelden behandeld die inzicht bieden in de voordelen. Na de presentaties wordt afgesloten met een netwerkborrel en een buffet, aangeboden door BDO.

De bijeenkomst wordt gehouden bij BDO in Amstelveen, Adres: Krijgsman 9, 1186 DM Amstelveen aanvang 17.00 uur. Ben jij een jonge ondernemer en wil je eens kennis maken met de Ondernemersvereniging Amstelveen? Dan ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst op 10 december 2013. Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht op www.oa-amstelveen.nl  of info@oa-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.