Bijgewerkt: 1 mei 2024

Banenmarkt 2023 in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
26-10-2023

Donderdag 9 november 2023 is er van 16.00 tot 19.00 uur in het personeelsrestaurant van Ziekenhuis Amstelland een banenmarkt! We zijn op zoek naar operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, (gespecialiseerd) verpleegkundigen voor verschillende afdelingen, radiodiagnostisch laboranten en doktersassistenten voor diverse poliklinieken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Ziekenhuis Amstelland aan de Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM Amstelveen

Wil jij Ziekenhuis Amstelland leren kennen als werkgever? Tijdens de banenmarkt kun je de sfeer proeven en toekomstige collega’s ontmoeten. Er zijn stands met informatie en ook zijn er rondleidingen door het ziekenhuis over verschillende afdelingen om zo kennis te maken met de omgeving en om al jouw vragen te kunnen stellen.

De banenmarkt is geschikt voor mensen die al in de zorg werken, maar ook voor mensen die zich willen laten omscholen en de net afgestudeerden. ‘Als je als ouder flexibel wil zijn en in de zorg wil werken, laat dat je zeker niet weerhouden. Ook een 0 urencontract behoort tot de mogelijkheden’, aldus recruitment.

We zijn op zoek naar operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, (gespecialiseerd) verpleegkundigen voor verschillende afdelingen, radiodiagnostisch laboranten en doktersassistenten voor diverse poliklinieken. Ziekenhuis Amstelland neemt ook deel aan Bedrijven In Zicht. Zo kun je geheel vrijblijvend zien wat er speelt en de vragen stellen die je hebt.

Aanmelden kan via recruitment@zha.nl , 020 755 6417/6418 of bedrijveninzicht.com. We hopen je te zien! Kijk ook op onze website werkenbijziekenhuisamstelland.nl voor alle vacatures.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.