Bijgewerkt: 6 juni 2020

Beeldende muziekvoorstelling Poefff in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
31-01-2014

Op zondag 9 februari 2014 om 14.30 uur kunt u in het Amstelveens Poppentheater komen kijken naar de familievoorstelling POEFFF van Lichtbende. Poefff is een lichtbeeldenverhaal in combinatie met ter plekke gemaakte geluiden en live muziek.

Dit muzikale lichtbeeldenverhaal vertelt het verhaal van een klein vogeltje, dat op zoek gaat naar soortgenoten. Poefff laat je zien, hoe dromen ontstaan. Kleine voorwerpen komen tot leven als grote lichtprojecties, oude toverlantaarns staan klaar om deze droomwereld van Poeff op een wapperend laken te toveren.

Poefff Amstelveen
(Bron Lichtbende - 2014)

De flyer van de voorstelling: 'Poefff'


Met een opkomende zon begint het muzikale lichtbeeldenverhaal van Poefff en ademloos volg je de poëtische, spannende en grappige licht-lucht-reis tot aan het vrolijke slotakkoord. Toegangsprijs POEFFF : € 8,- p.p. Leeftijd : van 4 tot 104. Kijk regelmatig op onze facebookpagina voor leuke acties: www.facebook.com/amstelveenspoppentheater

Alle informatie en acties kun je terugvinden op: Website:             www.amstelveenspoppentheater.nl en www.lichtbende.nl Facebook: www.facebook.com/amstelveenspoppentheaterAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.