Bijgewerkt: 24 april 2024

Behulpzame automobilist gezocht door de politie

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
28-05-2015

Op vrijdagochtend 22 mei 2015 heeft op de Eleanor Rooseveltlaan in Amstelveen een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een 14-jarig meisje. De bestuurder van de auto is doorgereden. Een andere automobilist schoot het meisje te hulp. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar deze man.



Die ochtend tussen 11.30 en 12.00 uur liep het 14-jarige meisje over het zebrapad van de rotonde op de kruising van de Eleanor Rooseveltlaan met de Straat van Messina. Daar werd het meisje aangereden door een grijskleurige auto. De bestuurder is na het ongeval doorgereden.

De automobilist die achter de doorgereden bestuurder reed, stopte wel voor het meisje. Hij vroeg hoe het met haar ging en of hij een ambulance moest bellen. Het meisje is uiteindelijk zelf naar huis gegaan. Later op de avond is er alsnog een ambulance gekomen, omdat ze zoveel pijn had. Het meisje heeft aan het ongeval gekneusde ribben, een gekneusd been en een hersenschudding overgehouden. In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met deze behulpzame automobilist. Hij kan contact opnemen via 0900-8844.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.