Bijgewerkt: 24 februari 2020

Belloya heeft een winkel geopend in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
18-10-2016

Belloya breidt uit en heeft een nieuwe winkel geopend in Stadshart Amstelveen. Belloya verkoopt trendy kleding in grote maten. Een unieke aanvulling op het winkelaanbod in Stadshart Amstelveen. Bij Belloya vind je trendy dames mode in grote maten. Er is voor ieder wat wils. Van basics in grote maten tot plus size jurken voor een avondje uit. Alle kleding wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd, waardoor de hoogte kwaliteit wordt gewaarborgd. Naast kleding verkoopt Belloya ook accessoires, door wat het assortiment zeer compleet is.

Versterken regionale positie. Om de regionale positie van Stadshart Amstelveen te behouden en te verbeteren is het  aantrekken van (nieuwe) winkels en concepten noodzakelijk. Het is van groot belang, dat er een gemeenschappelijk gedragen visie voor het Stadshart Amstelveen voor de periode 2020-2025 tot stand komt, waarin alle betrokken partijen duidelijke afspraken vastleggen om deze visie te realiseren. In een visie wordt het kader gecreëerd, waarbinnen Stadshart Amstelveen duurzame invulling kan geven aan onder andere de retailmix, wat in combinatie met de verschillende services de regionale positie verder kan verstevigen en uitbouwen.

Foto Amstelveen
(Foto Stadshart Amstelveen - 2016)

De Belloya winkel Binnenhof 61 Stadshart Amstelveen


Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen: ‘In deze markt is het van belang, dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. De komst van Belloya naar Stadshart Amstelveen zorgt voor een nog completer winkelaanbod. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken, zoals Belloya maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio. Met de komst van Belloya spelen wij in op behoeften van onze bezoekers. Op onze Facebook pagina werd bijvoorbeeld regelmatig gevraagd om winkels, waar men grotere maten kan vinden. ’

Naast dat er gewerkt wordt aan een overdekte Rembrandtpassage en een voorgenomen facelift van het Stadsplein, mag Stadshart Amstelveen in de tweede helft van 2016 verschillende nieuwe huurders welkom heten. Onder andere N.Z.A. (New Zealand Auckland) opent in oktober 2016 zijn deuren in het winkelcentrum. Onlangs openden Sport 2000, We Are Labels en Clarks al hun deuren. Deze winkels maken de mix in het winkelcentrum nog completer.

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes,  vernieuwende concepten en een vers hart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en heeft iedere laatste vrijdag van de maand een extra koopavond. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl , www.facebook.com/StadshartAmstelveen  en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.