Bijgewerkt: 27 januari 2021

Betaald parkeren en blauwe zone wordt ingevoerd op Kostverlorenhof in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
17-11-2015

Deze week (47-2015) wordt de parkeerinrichting op Kostverlorenhof aangepast. Het vrij parkeren vervalt en daarvoor in de plaats komt betaald parkeren en een blauwe zone. Op deze manier wil de gemeente het lang parkeren tegengaan en de parkeerplaatsen zo veel mogelijk laten gebruiken door de eigenlijke doelgroep: bewoners, ondernemers en het winkelend publiek.

De tijden voor kort betaald parkeren wijzigen niet. Deze zijn bepaald op maandag van 13.00-18.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 09.00-18.00 uur voor maximaal 2 uur. Voor de blauwe zone parkeerplaatsen zullen dezelfde tijden en maximale parkeerduur worden gehanteerd.Bewoners en ondernemers kunnen een vergunning aanvragen door gebruik te maken van DigiD of E-herkenning via het digitale loket https://amstelveen.citypermitloket.nl Bewoners, of ondernemers die niet over DigiD, of eHerkenning beschikken, kunnen een vergunning aanvragen door contact op te nemen met de Balie Bouwen en Vergunningen bij de gemeente Amstelveen. De openingstijden van de Balie Bouwen en Vergunningen zijn: maandag tot en met woensdag van 08.30 uur tot 15.30 uur, donderdag van 08.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. 

eHerkenning?

eHerkenning is eigenlijk een soort DigiD voor bedrijven. Zoals burgers met DigiD kunnen inloggen bij de overheid, zo kunnen bedrijven, ondernemers en beroepsbeoefenaren dat met eHerkenning. Een belangrijk verschil is, dat DigiD wordt verstrekt door de overheid en eHerkenning door commerciële bedrijven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.