Bijgewerkt: 28 januari 2021

Bezoek Randwijck samen met de gemeenteraad van Amstelveen!

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-02-2015

Het Wijkplatform Randwijck en buurtonderneming Villa Randwijck nodigen u en de gemeenteraad uit voor een bezoek aan Randwijck op donderdag 12 maart 2015. Na de ontvangst met koffie en thee om 19.45 uur op de Bourgondischelaan lopen we met elkaar naar de toekomstige locatie van Villa Randwijck in de voormalige Michiel de Ruyterschool aan het Catharina van Clevepark 10.

Hier volgt een rondleiding door de school met een uitleg over de plannen van Villa Randwijck die medio 2015 gaan starten. Ook zal de marktmeester van de Randwijckmarkt vertellen over deze nieuwe wekelijkse markt die vanaf zaterdag 14 maart 2015 opent op het plein bij de school.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De toekomstige locatie van Villa Randwijck in de voormalige Michiel de Ruyterschool aan het Catharina van Clevepark 10


Terug op de Bourgondischelaan kunt u onder het genot van een drankje nog even met de raadsleden praten. Misschien om iets onder de aandacht te brengen van de raadsleden, of om uw mening te geven. U bent zelf vrij om onderwerpen aan te dragen, ook als die geen betrekking hebben op Randwijck. U komt toch zeker ook? Neem gerust iemand mee! Waar en wanneer: Locatie: Bourgondischelaan 3. Datum: donderdag 12 maart 2015. Tijd: van 19.45 uur tot 22.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.