Bijgewerkt: 18 september 2020

Bibliotheek in Westwijk gaat weer open

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
31-01-2012

Op woensdag 1 februari 2012 opent de bibliotheek in Westwijk weer haar deuren. De hele maand januari is er gewerkt om de bibliotheek een nieuw uiterlijk te geven en de collectie aan te passen. Hierbij is veel gebruik gemaakt van materialen afkomstig uit bibliotheek Middenhoven, die nu definitief gesloten is.

Een nieuwe vloer en heldere kleuren op de wanden geven de bibliotheek een moderne uitstraling. Zo krijgt de bibliotheek een frisse, maar voor veel klanten toch vertrouwde uitstraling. De collectie in bibliotheek Westwijk komt voor het grootste deel ook uit de bibliotheek in Middenhoven.

Westwijk bieb Amstelveen
(Foto Bibliotheek Amstelland - 2012)

Nieuw interieur in bibliotheek Westwijk


Het collectieprofiel is aangepast: de collectie is gericht op ontspanning voor jong en oud. Er zijn nieuwe rubrieken in de collectie, en alle rubrieken zijn uitgebreid ten opzichte van de vorige collectie van bibliotheek Westwijk. Ook de tijdschriftencollectie wordt aanzienlijk uitgebreid.

In een aparte hoek kunnen straks boeken, dvd’s en cd’s ingeleverd worden, gereserveerde materialen uit de kast gehaald worden en een heerlijk kopje koffie of thee getapt worden. Aan de rechterkant van deze hoek komen twee uitleenpunten.

Voor het lenen van cd’s en dvd’s hoeft niet meer naar de balie gegaan te worden. In de uitleenapparaten worden ontgrendelaars geplaatst om dvd/cd doosjes te openen. De bibliotheek Westwijk is voortaan op vrijdag langer open; van 11.00 tot 18.00 uur. Voor alle openingstijden kijkt u op www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.