Bijgewerkt: 28 mei 2020

Biebpas is goed voor extra kortingen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
01-06-2012

De Bibliotheek Amstelland sluit aan bij kortingsprogramma

Alle leden van de Bibliotheek Amstelland krijgen vanaf 1 juni 2012 op vertoon van hun bibliotheekpas korting op een dagje, of avondje uit in Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, of Brabant. Het kortingsprogramma ‘Voordeel met je Biebpas’ gaat vanaf die datum in Noord- en Zuid Holland van start.

voordeelpas Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2012)

Bibliotheek voordeelpas


In Brabant en Gelderland is het programma al een aantal jaren succesvol. Nu sluiten ook de Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken zich aan. Bedrijven als Cobra Museum, Archeon, Corpus, Sea Life, Museum Boijmans van Beuningen en veel anderen hebben hun medewerking toegezegd en bieden bibliotheekleden in de startmaand juni extra kortingen. 

Gevarieerd aanbod

De leden van de Noord- en Zuid-Hollandse, Gelderse en Brabantse bibliotheken kunnen in deze provincies terecht voor een aanbieding op het gebied van cultuur, recreatie, educatie, sport/wellness en natuur. Op vertoon van hun bibliotheekpas krijgen zij korting, of iets extra’s bij onder andere theaters, dierenparken, musea, pretparken en festivals. Op de website www.voordeelmetjebiebpas.nl staat alle informatie over het programma, de deelnemende bedrijven en de aanbiedingen.

“Als bibliotheek gaan we ook hierin met de tijd mee en maken we het lidmaatschap voor onze leden nog aantrekkelijker. In Amstelveen doet het Cobra Museum mee, aanbiedingen van andere organisaties zijn welkom. Het levert een dubbelvoordeel op. De deelnemende organisaties profiteren van ons grote bereik van meer dan 2,5 miljoen leden in deze vier provincies en van ons gevarieerd ledenbestand. En onze leden, die gaan met voordeel uit” - besluit Victor van Honk van de bibliotheek Amstelland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.