Bijgewerkt: 28 februari 2020

Bijeenkomst voor 55-plussers in Noorddam centrum

Nieuws -> Informatief

Bron: Sander Quack
12-10-2009

Op donderdag 22 oktober 2009 organiseert Stichting Springlevend een interactieve gespreksbijeenkomst voor 55-plussers met de titel: ‘Stabiliteit en zelfvertrouwen op oudere leeftijd.’

Niemand wordt ouder zonder de nodige uitdagingen. Soms heb je het fysiek minder makkelijk, soms vallen er vrienden of familie weg, soms heb je het gevoel dat je er niet meer bij hoort. Ouder worden vraagt op een andere manier van je mentale en emotionele weerbaarheid dan in de jongere jaren.

Hoe behoud je je stabiliteit en hoe blijf je bouwen aan een gevoel van zelfvertrouwen? Bent u geïnteresseerd in deze themamiddag, dan bent u van harte uitgenodigd van 14.00 tot 16.00 uur in het Noorddam centrum, Noorddammerweg 1 te Amstelveen.

Stichting Springlevend is een welzijnsorganisatie voor 55-plussers, die in diverse plaatsen in Nederland soortgelijke bijeenkomsten heeft georganiseerd, waarbij zowel de positieve als minder positieve kanten van het ouder worden aandacht krijgen.

Dit wordt de tweede bijeenkomst in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen met tel. 071-5619969/5418963, of zie www.springlevend.org. De toegang is gratis vanwege sponsoring door het Oranje Fonds.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.