Bijgewerkt: 2 juni 2020

Boekpresentatie 'M.' bij Boekhandel Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Boekhandel Venstra
27-08-2012

Met genoegen nodigen wij u uit voor de feestelijke presentatie van M., de debuutroman van Shira Keller. Op vrijdag 31 augustus 2012 bent u van harte welkom om deze publicatie met ons te vieren in boekhandel Venstra in Amstelveen. Na de uitreiking van het eerste exemplaar zal de schrijfster geïnterviewd worden door Remco Houtepen.

keller Amstelveen
(Bron Venstra - 2012)

De omslag van het boek van Shira Keller: 'M'


In M. werkt beeldhouwster Leah Rosenberg op aandringen van haar galeriehoudster aan een zelfportret. Voor het eerst in jaren kan ze zichzelf niet ontlopen. De opdracht voert haar terug naar haar jeugd, naar een rozen kwekende vader, een meelijwekkende moeder en Joodse grootouders met een reusachtige verzameling conservenblikken. En bovenal naar de geschiedenis met Markus Prins, haar zachtmoedige leraar Klassieke Talen. Heeft hun hartstocht werkelijk bestaan? Of draagt ze al die tijd een illusie met zich mee?

Datum: vrijdag 31 augustus 2012 Inloop: 16.30 uur. Aanvang: 17.00 uur. Locatie: Boekhandel Venstra, Binnenhof 50 - 52 in AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.