Bijgewerkt: 28 januari 2021

Bouw je eigen LEGO-paradijs in Amstelveen InZicht

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
15-01-2019

Op zaterdag 19 januari 2019 is iedereen tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom om tijdens de themadag 'Amstelveen Under Construction' zijn eigen LEGO-voertuig te bouwen in het informatiecentrum InZicht in Amstelveen. Voor fanatieke kinderen zit er wellicht nog een prijsje aan vast, voor ouders die liever niet met LEGO spelen is er een hapje, een drankje en meer info over de verschillende bouwprojecten in en rond Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2019)LEGO-paradijs. Er is voor de kinderen dus lego, veel lego. Er is een hele etage speciaal ingericht als LEGO-paradijs! Ook is er een LEGO-kunstenaar aanwezig die zijn bijzondere objecten laat zien en de kinderen begeleidt bij het maken van een eigen LEGO-bouwwerk. En voor degenen die heel erg hun best hebben gedaan, ligt er misschien nog wel een prijs in het verschiet… Je hoeft overigens geen ouder of kind te zijn om langs te komen, iedereen is welkom!

Op bouwexcursie! (Wel even aanmelden). Maar dat is nog niet alles. Er zijn deze dag ook nog drie rondleidingen, zodat u in de praktijk kunt zien waar we mee bezig zijn. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een bus naar de bouwplaats Kronenburg, waar medewerkers van VITAL een toelichting geven op de ombouw van de Amstelveenlijn en de aanleg van de verdiepte kruisingen.Vergeet alleen niet om je even aan te melden voor deze rondleiding: per tour zijn er 20 plaatsen beschikbaar en vooraf reserveren is noodzakelijk. Dus wees er snel bij door een mail te sturen naar inzicht@amstelveen.nl (tijdstip van gewenst vertrek er graag bij vermelden en je schoenmaat vanwege de verplichte veiligheidslaarzen). Kaartjes moeten een half uur voor aanvang opgehaald worden in Amstelveen InZicht. Ben je niet op tijd? Dan maken we iemand anders blij met je kaartje. We hopen je te mogen verwelkomen op zaterdag 19 januari 2019 in Amstelveen InZicht!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.