Bijgewerkt: 28 januari 2021

Bouwwerkzaamheden aan de Beneluxbaan gedeeltelijk live te volgen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen/Amstelveenlijn
29-07-2019

Webcams bij bouwterreinen Kronenburg en Sportlaan. Sinds kort staan er webcams boven op de bouwketen van VITAL bij de kruispunten Kronenburg en Sportlaan. Hierdoor zijn de bouwwerkzaamheden live te volgen. De webcams maken ieder uur ook foto’s op de dagen en tijden dat er gewerkt wordt. Kijkt u met ons mee?

Goed om te weten! Het internet van de webcams loopt via mobiele data-abonnementen, waardoor er op dit moment nog een paar beperkingen zijn. De live webcams zijn alleen te bekijken met de internetbrowser Google Chrome én met de VXG media player plug-in (die zult u waarschijnlijk nog moeten installeren). Per keer kunt u circa 5 minuten kijken. Een andere optie, die wel in alle browsers werkt, is het bekijken van de webcamfoto’s die ieder uur worden gemaakt.

Foto Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2019)

Een screenshot van de webcamvideo opname aan de kruising Beneluxbaan-Sportlaan op 29 juli 2019 om 9 uur 48


Live webcams: http://netcamera.nl/bouw/amstelveen/kronenburg/


http://netcamera.nl/bouw/amstelveen/sportlaan/


Ieder uur een nieuwe foto. https://images.webcam.nl/kronenburg01uur-test.jpg https://images.webcam.nl/sportlaan01uur-test.jpg

Afhankelijk van de hoeveelheid data die wordt gebruikt kijken we of we de webcams continue kunnen laten streamen op alle browsers en zonder plug-in.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.