Bijgewerkt: 28 februari 2020

Brentano opent hotelkamer

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Brentano
19-10-2009

Stichting Brentano Amstelveen heeft op haar locatie 't Huis aan de Poel sinds kort een hotelkamer ingericht voor ouderen die normaal thuis dagelijks hulp en ondersteuning krijgen van hun partner of familie.

Poel Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2005)

Zorgcentrum van de Stichting Brentano 't Huis aan de Poel. In het gebouw kunnen 150 bewoners wonen


Zorgbemiddelaars van Brentano Amstelveen: ‘Zorgen voor een partner, ouder of buurman is dankbaar en verantwoordelijk werk. Deze mensen zijn dagelijks echt nodig. Wat doe je dan als je met vakantie gaat of zelf het ziekenhuis in moet?

Daarom hebben wij nu deze hotelkamer. De gasten worden hier verzorgd en kunnen gebruik maken van ons restaurant en allerlei andere faciliteiten. Wij denken, dat de hotelkamer een prettige, veilige en praktische oplossing is voor degene, die hulp nodig heeft en voor degene die de hulp verzorgt.’

De hotelkamer kan voor maximaal vier weken worden gereserveerd (in juni, juli en augustus is dit drie weken) en is voor mensen met een indicatie van het CIZ op somatische grondslag met VVO1 of VVO 2 . Meer informatie: Zorgbemiddeling Brentano Amstelveen, 020 345 26 16 of contact@zorgbemiddelingamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.