Bijgewerkt: 27 mei 2020

Burgemeester Van Zanen op bezoek bij Stichting 'De Regenboog'

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen
15-02-2011

Afgelopen maandagavond op 14 februari 2011 heeft  burgemeester Van Zanen een kijkje genomen bij de stijldansclub van de Stichting 'De Regenboog'.

Het is een stijldansclub, voor mensen met een verstandelijke beperking, waar elke maandag avond in de periode van eind september tot eind maart stijldanslessen worden gegeven.  Dat het elke maandagavond gewoon een echt feestje is, kon de burgemeester nu met eigen ogen zien!

regenboog Amstelveen
(Foto M.T. Claessen - 2011)

Burgemeester Jan van Zanen tussen de dansers van de Stichting 'De Regenboog'


De dansers hebben alle dansen getoond, zoals de rumba, quickstep, engelse wals, tango, en de cha cha.  De burgemeester heeft zelfs nog een quickstepje meegedanst, dat vond iedereen geweldig! Er wordt altijd volop meegezongen met vele nummers, na de pauze wordt er ook nog een country-in-line en een disco dansje gedaan. Dan gaat iedereen uit zijn dak. Door deze lessen kunnen zij op een feestavond gewoon lekker met hun vader of moeder een quickstepje doen, wat vaak tot grote verbazing leidt bij het publiek. Enorm goed voor hun zelfvertrouwen!

Maar het allerbelangrijkste is het plezier, dat we met elkaar hebben op deze avonden. Op dit moment hebben we per direct plaats voor enkele heren, voor dames is er een kleine wachtlijst. Let op, het is wel belangrijk dat je goed ter been bent!! Voor informatie kunt u bellen met: Debby Kieftenbelt tel:0297-321358 jkieftenbelt@online.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.