Bijgewerkt: 21 september 2019

Burgemeester en voorzitter OA bezoekt bedrijventerreinen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
03-05-2011

Maar liefst 30% van de Amstelveense ondernemers heeft in 2010 te maken gehad met een inbraak, of overval. Daarom heeft het bestuur van de Ondernemersvereniging Amstelveen het jaar 2011 benoemd tot ‘Jaar van de veiligheid’. Veiligheid voor ondernemers en hun ondernemingen in het bijzonder.

En omdat veiligheid ook hoog op de  prioriteitenlijst van de gemeente staat, heeft burgemeester Van Zanen toegezegd hieraan zoveel  mogelijk zijn medewerking te zullen verlenen. In dit kader brengen de burgemeester en de OA-voorzitter een bezoek aan de Amstelveense bedrijventerreinen.

OA Amstelveen
(Foto OA - 2011)

V.l.n.r. : Veiligheidscoördinator Peter Hammecher, wijkregisseur René Grigoleit, Arie Lenoir en Alphons Böggemann in Legmeer


Op dinsdag 26 april 2011 startten zij met het bedrijventerrein Legmeer. Op maandag 16 mei vanaf 16.00 uur volgt bedrijvenpark Westwijk en op dinsdag 17 mei vanaf 17.00 uur is bedrijventerrein Bovenkerk aan de beurt. Ze gaan bekijken welke verbeteringen daar op het gebied van veiligheid aangebracht zouden kunnen worden.

Waarbij een aanzienlijke rol natuurlijk weggelegd zal zijn voor de politie. Maar waarbij ook van de gevestigde ondernemers zal worden verlangd dat zij hierin zullen participeren. Voor een belangrijk deel gaat het daarbij om bewustwording van risico’s.

Want maar al te vaak willen ondernemers daar pas iets over horen nadat die overval of inbraak daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Bewustwording is dus het devies en daar gaan burgemeester  Jan van Zanen en OA-voorzitter  Alphons Böggemann zich vooral voor inzetten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.