Bijgewerkt: 20 januari 2021

Burgemeester van Amstelveen Van 't Veld start met luisteruur

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
31-01-2017

Burgemeester Mirjam van 't Veld start in februari 2017 met een luisteruur. Zij gaf dat al aan in haar nieuwjaarstoespraak, waar zij Amstelveners uitnodigde om dromen en suggesties voor een Amstelveen waar iedereen meetelt, toe te sturen. Via Twitter met #mensenmakenamstelveen, of via de e-mail: mensenmakenamstelveen@amstelveen.nl Toelichten van plannen, of suggesties kan vanaf februari dus ook tijdens het nieuwe luisteruur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Burgemeester Mirjam van 't Veld tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amstelveen op 2 januari 2017


Burgemeester Mirjam van ’t Veld: “Veel inwoners weten me al te vinden op momenten, dat ik in een wijk ben, of bij een bezoek aan een instelling, of bedrijf. Of komen al bij mij langs op het raadhuis. Voor anderen is het wellicht een drempel om mij te spreken. Ik nodig u dan ook uit om mooie ideeën met mij te delen tijdens het luisteruur. U bent van harte welkom!”

Aanmelden. Om u aan te melden voor het luisteruur, kunt u contact opnemen met de secretaresse van de burgemeester, mevrouw Biemans via tel. 020-5404911. Het is dan wel belangrijk, dat u aangeeft waarover u de burgemeester wenst te spreken, zodat zij zich ook kan voorbereiden. Als u een afspraak heeft, kunt u zich melden bij de receptie en vragen naar de secretaresse van de burgemeester. Bij elk gesprek is een medewerker aanwezig, die eventuele afspraken opschrijft en indien nodig, eveneens zorgt voor terugkoppeling van het gesprek.

Het luisteruur vindt 1 keer in de maand plaats op de kamer van de burgemeester op het Raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1. U dient zich uiterlijk 2 weken voor de datum van het luisteruur aan te melden en niet eerder dan 4 weken van tevoren. Het gaat vooralsnog om een pilot van een half jaar om te kijken, of het luisteruur in een behoefte voorziet.

Op onderstaande data zijn de luisteruren gepland:

donderdag 23 februari           aanmelden uiterlijk:  9 februari
donderdag 23 maart               aanmelden uiterlijk:  9 maart
donderdag 20 april                 aanmelden uiterlijk:  6 april 
woensdag 24 mei                   aanmelden uiterlijk:  10 mei
donderdag 22 juni                  aanmelden uiterlijk:  8 juniAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.