Bijgewerkt: 8 augustus 2020

Buurtfeest Elsrijk in september 2016 is geslaagd

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
19-09-2016

Op zondag 18 september 2016 organiseerde de Bewonerscommissie Rembrandtweg en omstreken samen met het Stadsdorp Elsrijk een succesvolle buurtbarbecue in de vroege avonduren. Het straatfeest is er een gezellige traditie, voor de 19de keer al weer, die bezocht werd door 41 bewoners met 6 kinderen. De buurtbewoners kwamen rustig binnendruppelen en namen alvast een drankje.

Foto Amstelveen
(Foto Kees Willems - 2016)

Op zondag 18 september 2016 organiseerde de Bewonerscommissie Rembrandtweg en omstreken samen met het Stadsdorp Elsrijk een succesvolle buurtbarbecue


Later met een gevuld bord een praatje met elkaar maken aan de tafels. Er werd hartelijk gelachen, informatie en nieuwtjes uitgewisseld en kennis gemaakt met buren uit de nieuwe appartementen. Over en weer klonken inspirerende levensverhalen, wat zorgde voor het goede buurtgevoel. De kinderen konden fijn spelen op het parkeerterrein, de tafels waren gezellig aangekleed en de overheerlijke salades, volop vlees en vegetarische snacks, diverse sausjes met stokbroden zijn allemaal op gegaan. Een speciaal dank je wel ging naar Nico, Steve, Roel, Soraya, Monique en Eleonora. Het doel: saamhorigheid in de buurt, werd op vrolijke wijze bereikt.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.