Bijgewerkt: 1 juni 2020

Buurthulpdienst wordt AmstelveenvoorElkaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Inge Veraar
16-09-2015

Zaterdag 19 september 2015 krijgt de Buurthulpdienst een nieuwe naam: AmstelveenvoorElkaar . Ook lanceren wij die dag een nieuwe website: www.AmstelveenvoorElkaar.nl . Deze website brengt vragers en aanbieders van hulp op een veilige en betrouwbare manier met elkaar in contact. Op deze manier kunnen wij nog meer mensen van dienst zijn.

Wat betekent dit voor u? Voor u verandert er niets! Het team van de voormalige Buurthulpdienst met ruim tweehonderd vrijwilligers staat als vanouds voor u klaar. Ook ons telefoonnummer voor uw hulpvragen wijzigt niet. U kunt AmstelveenvoorElkaar bereiken op 020-6413333 of e-mailen naar info@amstelveenvoorelkaar.nl . Kortom, we blijven er voor u, voor jou en dus voor elkaar! Het kantoor van de AmstelveenvoorElkaar is sinds 1 september 2015 in 'het Nest', Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen

Hulpvragen ook online

Vanaf 19 september 2015 kunt u uw hulpvragen ook op AmstelveenvoorElkaar.nl plaatsen en via de website in contact komen met vrijwilligers bij u in de buurt. Wilt u weten hoe dit werkt? Neem dan contact met ons op. Wij leggen het u graag uit.

Met vriendelijke groet, Frans Huissen directeur, Jacques Meerbeek, Renate Joon en Inge Veraar, bemiddelaarsAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.