Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Chocoladeverleiding op de luchthaven Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
26-03-2009

Vanaf vandaag, 26 maart 2009 kunnen passagiers op Amsterdam Airport Schiphol op ieder moment van de dag genieten van exclusieve chocolade in alle vormen en creaties bij Café Chocolat. Met dit verleidelijke Grand Café waar echt alles van chocolade is, heeft Schiphol de Nederlandse primeur.

Passagiers kunnen in alle rust genieten van de beste chocoladeproducten zoals chocolade spoons, chocoladefondue en chocolademousse. Er is zelfs een echte 'Golddigger'. Dit is een glas champagne met daarin gouden chocolade parels. Naast de aantrekkelijke kaart is er ook een enorme keuze uit bijzondere chocoladecadeaus om mee te nemen.

Choco  Amstelveen
(Foto: Van Luyken - 2009)

Café Chocolat op Schiphol


Café Chocolat ligt centraal achter de paspoortcontrole in Lounge 1 en is een gezamenlijk initiatief van Schiphol Group en HMS Host. Naast de populaire chocoladelekkernijen biedt dit trendy Grand Café ook een unieke vergaderlocatie met uitzicht op de platformen.

Amsterdam Airport Schiphol is een toonaangevende AirportCity, een inspirerende omgeving waar mensen samenkomen. Bezoekers beschikken 24 uur per dag over alle mogelijke diensten en producten. Met de komst van Café Chocolat speelt Schiphol nog beter in op de vraag van onze klanten naar goed en lekker eten en drinken. Café Chocolat is dan ook een waardevolle toevoeging aan de horeca op Schiphol.

Bekijk het filmpje: Café Chocolat (mp4)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.