Bijgewerkt: 29 januari 2020

Circus Hoetchatchov in het Broersepark Amstelveen

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
04-09-2013

Het feestelijke Broersepark Familiefestival wordt op zondag 8 september 2013 op circusachtige wijze afgesloten met Circus Hoetchatchov, een voorstelling vol met humor en acrobatiek, door Compagnie Hoetchatcha!

De voorstelling 'Circus Hoetchatchov gaat over trots, bezorgdheid, opvoeden, maar ook over zelfontplooiing en een eigen wil. Zo presenteert de trotse papa Krzystov zijn zoon Ivanovitch. Zoonlief blijkt over uitzonderlijke talenten te beschikken. Als hij zijn koppigheid achterwege zou laten en zijn kinderlijke klungeligheid zou overwinnen, dan zou hij echt wel eens 'de beste acrobaat' van Rusland kunnen worden. Een rock'n roll-voorstelling met 'traditionele circusacts met een twist'! 

hoetchatcha Amstelveen
(Foto Compagnie Hoetchatcha - 2013)

Een acteur op zijn kop tijdens de voorstelling van Circus Hoetchatchov


In de kerstvakantie 2012/2013 won de voorstelling op het Kinderfestival Spekken in Gent de kinderjuryprijs! Locatie is op het terrein van jeu de boules vereniging Bulderbaan in het Broersepark te Amstelveen. De toegang is GRATIS. Voor meer informatie over het Broersepark Familiefestival kunt u kijken op www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.