Bijgewerkt: 28 januari 2021

Circusweekend in het Amstelveens Poppentheater voor alle leeftijden

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
17-09-2014

Voor alle leeftijden is er een circusvoorstelling in het weekend van 27 en 28 september 2014 te zien in het Amstelveens Poppentheater. Op zaterdag 27 september om 14.30 uur is er de voorstelling ‘Clowns Kado’ voor iedereen vanaf 4 jaar. Een clownsvoorstelling, waarin mime-speler Arno zijn publiek met weinig woorden laat genieten van grappen met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, de grootste baby en zeepbel en…. een clowns cadeau. Paul, de deftige heer, ondersteunt muzikaal op veel instrumenten.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Circus Topsy


Zondag 28 september om 11.00 uur brengt Schratch Marionetten de voorstelling ‘Circus Topsy’ voor alle kleintjes vanaf 2 jaar. Circusdirecteur Tommy Tops vertelt iedereen over zijn bijzondere paard Pepermunt, maar die weigert op te treden. Wat nu?? Gelukkig weten Clown Pip, Poes Poekie en de dansende theepot het publiek goed te vermaken. Zou Pepermunt nog gaan optreden……

Zondag 28 september om 14.30 uur is de familievoorstelling ‘Fifi en Chico’ te zien. (vanaf 6 jaar). Fifi en Camilla reizen de wereld over met hun circus act. Camilla is de ambitieuze dresseuse, maar Fifi is de de onbetwiste ster van de hondenshow. Daarna komt goochelaar Frans met zijn meest succesvolle goochelacts, waaronder die met zijn aapje Chico, als Chico meewerkt tenminste…Toegangsprijs bij elke voorstelling: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439 of www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.