Bijgewerkt: 19 juni 2019

Cityden Up met 81 hotelappartementen opent in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: DOK30 Communicatie
10-01-2017

Hotelappartementketen Cityden opent binnenkort een nieuwe vestiging: Cityden Up. Cityden Up is gevestigd aan de Prof. J. H. Bavincklaan 3 in Amstelveen. Het hotel biedt 81 hotelappartementen die geschikt zijn voor zowel kort als lang verblijf. Cityden Up is een nieuw label van Cityden. Cityden biedt 51 appartementen verspreid over 9 locaties in Amsterdam aan. Cityden Up biedt professionals uit de hele wereld een thuisbasis in Amsterdam, om te leven, te werken en te ontmoeten. Voor Cityden Up zocht Cityden de samenwerking op met Studio Hank voor het design en Blom Interieurs voor de inrichting.

Bij Cityden Up weet je meteen in welke stad je bent. Van de kamers tot de lounge bij Lucy’s Kitchen: overal is een moderne vertaling van de klassiek Amsterdamse sfeer te vinden. In de slim ingerichte kamers kun je alle kanten op: lekker ontspannen in de moderne bedstee, gezellig met vrienden een filmpje kijken in de woonkamer, werken in je eigen omgeving, of sporten in de fitnessruimte met uitzicht over Amsterdam.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Cityden Up is gevestigd aan de Prof. J. H. Bavincklaan 3 in Amstelveen


Wat je ook zoekt, bij Cityden Up haal je het beste uit jezelf. Zonder gestoord te worden door hordes toeristen, want in Cityden Up vind je vooral mede-professionals. De slimme pricing - waarbij de prijs per kamer per nacht naar beneden gaat naarmate je langer verblijft - maakt een verblijf in Cityden Up extra interessant voor zakelijke gasten, die vaak enkele weken in Nederland zijn om aan bepaalde projecten te werken met hun Nederlandse collega’s. Cityden Up speelt in op de behoefte van moderne gasten: een open en gezellige sfeer waarin ook gelachen mag worden. De inrichting van het hotel is dan ook zeker niet traditioneel: receptie, bar en lounge lopen naadloos in elkaar over, in de kamer slaap je in een moderne bedstee en zit je nu in een appartement of hotel? Zelfs die twee concepten zijn gecombineerd in het slimme Cityden Up.

Ook aan teams is gedacht: zij kunnen losjes brainstormen in de gezellige lounge - met dakterras - van Lucy’s Kitchen, of officieel overleggen in het Solys Business Center. Cityden Up is gelegen op 15 minuten afstand van het centrum van Amsterdam, om de hoek van de Zuidas. Om je een echte Amsterdammer te doen voelen, kun je natuurlijk gebruikmaken van de fietsen van Cityden Up. Voel je je wat minder sportief? Dan stap je op 5 minuten afstand op de tram met een rechtstreekse verbinding naar de Zuidas en Amsterdam centraal. In je vrije tijd kun je ontspannen in het Amsterdamse Bos, of genieten van de vele terrasjes in de omgeving. Het unieke dakterras Lucy’s rooftop terrace biedt een prachtig uitzicht over Amsterdamse Bos.

Foto Amstelveen
(Bron DOK30 - 2017)

Kamers in het hotel Cityden Up in Amstelveen


Knipoog naar Amsterdam

“Bij Cityden Up willen we, dat je het beste uit jezelf kunt halen”, zegt Dirk-Jan van Eeuwen, oprichter en commercieel directeur van Cityden. “Dat betekent voor ons, dat we zorgen voor een prettige omgeving om te werken, te wonen en te ontspannen. Maar het betekent ook dat we je uitdagen. Om de stad te verkennen of om anderen te ontmoeten. Work hard, play hard. Als echte Amsterdammers weten we als geen ander hoe je dat in onze stad kunt doen.

En dat alles met een knipoog naar de stad zelf, want je moet wel weten waar je bent. Dus geen dertien-in-een-dozijn kamers, die net zo goed in New York, of Tokio als in Amsterdam kunnen staan. Zeker in deze tijd, waarin mensen steeds mobieler worden, veel reizen en op veel verschillende plekken in de wereld werken, verlies je al snel het besef van waar je bent. Dat willen we doorbreken door je een thuisbasis te geven met een duidelijke Amsterdamse signatuur. Maar altijd met jouw gemak in gedachten. Van een moderne bedstee met een luxe bed tot de gezellige sfeer bij Lucy’s kitchen, waar je ook lunchzakjes op kunt halen voor een drukke werkdag. Dat is Cityden Up!” Cityden Up is vanaf heden te boeken via www.citydenup.com . Het hotel wordt officieel geopend op donderdag 26 januari 2017.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.