Bijgewerkt: 2 maart 2021

Commissievergaderingen live te beluisteren

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
21-08-2008

Benieuwd naar wat de gemeenteraad besluit over een onderwerp? Vanaf heden hoeven belangstellenden hun huis niet meer uit en te wachten op het verslag in de krant. Zij kunnen vanaf 26 augustus 2008 van achter hun computer de gehele raads- of commissievergaderingen volgen.

De gemeente Amstelveen heeft voor de zomervakantie een proef gedaan met het live-uitzenden van de raadsvergadering via internet. Deze proef is goed bevallen, zodat nu naast de raadsvergaderingen ook de commissievergaderingen live te beluisteren zullen zijn via het internet.

Op de website van de gemeente Amstelveen staat twee dagen voorafgaand aan iedere raads- of commissievergadering een link dat er een live-uitzending gepland staat. U vindt deze link op www.amstelveen.nl onderaan de pagina. Klik erop en er opent automatisch een afspeelprogramma.

Via de website kunnen belangstellenden via dezelfde link zoeken naar eerdere vergaderingen. Men kiest een vergadering en per agendapunt is te lezen wat het besluit was en wat er over gezegd is.

Op deze manier zijn belangstellenden voor informatie niet langer afhankelijk van wat er aangeboden wordt, maar kunnen zij zelf bepalen wanneer ze de vergadering willen beluisteren. Drie dagen na iedere vergadering worden de verslagen, geordend per agendapunt én per spreker, op de website geplaatst.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.