Bijgewerkt: 24 februari 2020

Cursus Microsoft Excel bij Volksuniversiteit Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Volksuniversiteit Amstelland
24-10-2016

Heeft u behoefte aan het verbeteren van uw Excel-vaardigheden en zou u meer uit dit programma willen halen? Volksuniversiteit Amstelland biedt vanaf dinsdag 8 november 2016 een MS Excel-cursus aan! In deze cursus wordt onder andere uitgelegd hoe u spreadsheets (elektronische rekenbladen) maakt, opslaat en afdrukt. Verder is er veel aandacht voor cel-opmaak, rekenwerk, het werken met cel-verwijzingen, het maken van formules en het gebruik van functies. Ook het maken van grafieken wordt uitgebreid besproken. Het cursusboek à € 25,- is bij de prijs inbegrepen.

Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website, www.vu-amstelland.nl , of kom langs bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 97 Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2016)

Cashflow analyse in MS Excel. Cashflow, of kasstroom is een term in de bedrijfseconomie, waarmee bij een onderneming de in- en uitstroom van liquide middelen, in de vorm van chartaal- of giraal geld, of andere beleggingen bedoeld worden


Microsoft Office Excel is een spreadsheet-programma van Microsoft en onderdeel van het kantoorsoftwarepakket Microsoft Office. Microsoft Office Excel is in zijn huidige vorm beschikbaar voor het besturingssysteem Microsoft Windows en voor Mac OS X. Op beide platformen is Microsoft Office Excel de marktleider bij de rekenbladsoftware. Het pakket wordt veel gebruikt voor financiële berekeningen, maar ook in de techniek. Een spreadsheet, of (digitaal) rekenblad is een computertoepassing om rekenkundige bewerkingen uit te voeren. Spreadsheetsoftware is vaak standaard opgenomen in kantoorsoftwarepakketten. VisiCalc uit 1981 was de eerste spreadsheet software die beschikbaar was voor personal computers. Het programma wordt algemeen beschouwd als de 'killerapplicatie' die de microcomputer van een hobby voor computerhobbyisten omvormde tot een serieus zakelijk hulpmiddel.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.