Bijgewerkt: 3 juni 2020

Dansen en shoppen op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
25-11-2011

Op zondag 27 november 2011 vindt op Schiphol het Schiphol Dance Event plaats. Tussen 10.00 en 15.00 uur wordt in de aankomsthallen gedanst door dansgroepen van diverse dansscholen uit de omgeving van Schiphol. Om 15.30 uur vindt de finale plaats op Schiphol Plaza. Naast het Dance Event vindt op deze dag sale plaats in de diverse winkels op Schiphol Plaza.

Schiphol Dance Event

Kinderen en tieners van dansscholen uit de buurt doen mee en dansen voor reizigers en winkelend publiek. Alle acts worden in de verschillende aankomsthallen opgevoerd en beoordeeld door een vakkundige jury. De jury bestaat uit Nicholas Shaker Singer, jurylid van The Ultimate Dance Battle en Floris Bosveld, de winnaar van So You Think You Can Dance 2010 en ook bekend van de hoofdrol in dansproductie Burn the Floor. De winnende dansgroep wordt rond 16.00 uur bekend gemaakt.

dans  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Dansen en shoppen


Goedkoop met Connexxion naar de luchthaven

Op zondag 27 november reist iedereen met Connexxion vanuit de omgeving en vanuit Zuid-Holland voordeliger naar de luchthaven. Op vertoon van de flyers die in de Connexxion bussen verspreid worden, ontvangt de bezoeker een aantrekkelijke korting in diverse winkels op Schiphol Plaza. Tijdens deze sale, vlak voor Sinterklaas, zijn er aantrekkelijke kortingen op diverse merken uit een ruim assortiment. Van elektronica tot fashion, en van merkhorloges en sieraden tot cosmetica. Schiphol Plaza is geopend tot 22.00 uur, net als alle andere dagen van het jaar.

Klaar met dansen en shoppen?

Naast het Dance Event en de sale is er op Schiphol nog veel meer te doen. Op het vernieuwde Panoramaterras staat bijvoorbeeld een Fokker100 die gratis te bezichtigen is. Daarnaast kan iedereen die 5 jaar of ouder is in het XD Theater op Plaza een korte virtuele 3D-film bezichtigen. Tijdens deze film beleeft de bezoeker in een meebewegende stoel een spectaculair avontuur met geluid-, wind- en lichteffecten. Bezoekers kunnen bovendien genieten van de nieuwste horecaconcepten en diverse services op de luchthaven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.