Bijgewerkt: 3 augustus 2020

Dansmakers Amsterdam in Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
27-09-2013

Grappige dansvoorstelling vol verf voor de kleintjes in het Amstelveens Poppentheater. Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober 2013 brengen de Dansmakers Amsterdam in samenwerking met Twee Turven Hoog de peutervoorstelling ‘Kleur’ in het Amstelveens Poppentheater.

Een witte vloer van papier
Zeven witte emmers
En twee dansers, in wit gekleed

Een emmer gaat open... Wat zit erin? Blauwe verf. En in de andere emmers? De dansers beginnen te kruipen, rollen en draaien over de vloer. Ze laten gekleurde sporen achter op het papier, in rood, blauw, geel en groen. Langzaam ontstaat er een kleurrijk schilderij, niet alleen gemaakt met kwasten, handen, voeten maar met het hele lichaam!

KLEUR from Dansmakers on Vimeo.Aan het einde van dit kleurrijk feestje kunnen de jonge toeschouwertjes om het schilderij lopen en kijken wat de dansers hebben gemaakt. Gaia Gonnelli is een Italiaanse danseres, choreograaf en docent, werkzaam in Amsterdam.

Ze danste onder anderen in choreografieën van Wies Bloemen, Krisztina de Châtel en het Hans Hof Ensemble. Sinds 2009 is Gaia begonnen om werk te maken voor kinderen. Kleur is haar tweede productie.

Aanvang zaterdag 5 oktober 14.30 uur en zondag 6 oktober 11.00 uur. Toegangsprijs € 8. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439, of via www.Amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.