Bijgewerkt: 17 januari 2021

De 12de editie van 'De Wijnproeverij' in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Team van de Wijnschuur
30-08-2019

Beste wijnliefhebber, graag nodigen wij u bij deze uit voor de 12de editie van 'De Wijnproeverij' op zaterdag 21 september 2019 tussen 12.00 en 17.00 uur in De Wijnschuur. Met trots presenteren wij ook dit jaar ruim 140 wijnen op de ‘Wijnproeverij’. Zoals u van ons gewend bent zitten hier veel verrassende, nieuwe prachtwijnen tussen van wijnbedrijven waar passie en liefde voor het vak te proeven zijn!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

De Wijnschuur aan de Amsteldijk Zuid 180d


Diverse producenten uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn om u een complete uitleg te geven over hun eigen wijnen. Dit jaar verwelkomen wij maar liefst vier producenten uit Italië, twee uit Frankrijk en één uit Chili. Daarnaast hebben wij Bakker Out met hun ambachtelijke broden, Alexanderhoeve met mooie kazen, La Venta met verschillende tapas en SpecialTease met vers gerookte zalm bereid gevonden om ‘De Wijnproeverij’ te verrijken met hun heerlijkheden.

Wilt u zich graag goed voorbereiden? Twee weken voor de proeverij zal het proefboekje al via DeWijnschuur.nl te downloaden zijn. In verband met de beperkte parkeergelegenheid vragen wij u om met de fiets te komen of u te laten brengen. Proef, Geniet & Beleef  'De Wijnproeverij!!' Tot zaterdag 21 september 2019 tussen 12.00 en 17.00 uur. Het Team van de Wijnschuur. Adres: De Wijnschuur Amsteldijk Zuid 180 d, 1188 VN AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.