Bijgewerkt: 27 januari 2021

De 4de editie van 'Amstelveen Ontvangt' in de schouwburg

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
23-01-2018

Op maandag 22 januari 2018 waren schrijver, cabaretier, televisiepresentator Arjen Lubach en radio-DJ Igmar Felicia te gast tijdens de 4de editie van 'Amstelveen Ontvangt' in de Schouwburg Amstelveen. Dit evenement is één van de in het oog springende actiepunten uit de gemeentelijke onderwijsagenda. Door het uitnodigen van bijzondere sprekers is het de bedoeling leerlingen te inspireren en informeren over hun toekomstmogelijkheden.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2018)

Radio-DJ Igmar Felicia en televisiepresentator Arjen Lubach op het podiumDe leerlingen van het Keizer Karel College en het MBO College Amstelland waren deze keer te gast bij dit populaire evenement. Een ‘college tour’ setting vormde het decor. De bekende radio DJ Igmar Felicia van Qmusic interviewde Arjen Lubach en vroeg hem het hemd van het lijf. Door het toegooien van een ‘bal microfoon’ mochten leerlingen ook hun eigen vragen stellen aan de bekende presentator van Zondag met Lubach.

Maaike Veeningen(D66) wethouder Onderwijs: 'Het was ook deze editie weer een mooie bijeenkomst. Er was veel ruimte voor de leerlingen om vragen te stellen. Hoewel de vragen zeer divers waren en liepen uiteen van heel persoonlijk tot politiek, Arjen Lubach gaf steeds weer een gevat en eerlijk antwoord. Misschien wel het belangrijkste, dat hij mee gaf: kies een richting waar je passie ligt, anders hou je het niet vol! Een terecht advies, dat mee helpt om leerlingen kritisch over hun eigen toekomst te laten nadenken.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.