Bijgewerkt: 20 februari 2020

De OA biedt een andere manier van netwerken

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
04-06-2013

'De Wereld van Morgen' is het jaarthema van de Ondernemersvereniging Amstelveen. In dit kader organiseert de vereniging dit jaar ruim 40 (netwerk)bijeenkomsten voor haar leden. Naast de maandelijkse ondernemersborrels, de algemene vergaderingen met een inspirerende spreker en kennisbijeenkomsten, organiseert de OA ook bijeenkomsten voor Young Professionals (tot 45 jaar).

Daarnaast worden onder OA Sportief, OA Culinair en OA Cultureel diverse bijeenkomsten georganiseerd die het zakelijk netwerken combineren met persoonlijke interesses. Ondernemers ontmoeten elkaar tijdens deze bijeenkomsten in informele sfeer tijdens het beoefenen van dezelfde hobby of sport. Dat geeft raakvlak en binding.

ondernemers Amstelveen
(Foto OA - 2013)

Leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen tijdens een OA-bijeenkomst in april 2013


OA Culinair luncht dit jaar bij de biologische boerderij De Lindenhoff in Baambrugge en volgt een kookworkshop bij de Volksuniversiteit. Met OA Cultureel bezoeken de leden het onlangs heropende, geheel vernieuwde Rijksmuseum in Amsterdam en de unieke kunstcollectie bij het hoofdkantoor van de ABN AMRO.

OA Sportief biedt vijf golftoernooien, twee tennistoernooien en doet mee aan de Drakenbootraces op de Amstelveense Poel en de Amsterdamse Dam tot Damloop. Deze formule blijkt een succes, getuige het aantal deelnemers en de enthousiaste reacties. Kortom: “Een andere manier van netwerken is misschien ook wel uw manier.”

Bent u ondernemer en wilt u een keer kennismaken met de Ondernemersvereniging Amstelveen? U bent van harte welkom bij een van onze bijeenkomsten. Kijk op www.oa-amstelveen.nl of stuur een e-mail naar info@oa-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.