Bijgewerkt: 3 juni 2020

De RIBW zoekt (sport)maatjes voor de regio Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: RIBW K/AM
09-11-2011

Vindt u het leuk iets te betekenen voor iemand met een psychiatrische beperking? De RIBW (Regionale Instelling voor Begeleiding op het gebied van Wonen, Werken en Welzijn) zoekt voor de regio Amstelveen vrijwilligers die het leuk vinden 1x per week, of per 2 weken bijvoorbeeld een uurtje te wandelen, of fietsen met een cliënt.

Het hoeft niet perse sport te zijn, maar ook bijvoorbeeld een wandeling naar het winkelcentrum, een potje schaken of iets anders. Maar bewegen is ook altijd goed! Na een kennismakingsgesprek kunnen we kijken, wat de mogelijkheden zijn en wordt u gekoppeld aan een vast persoon.

U krijgt ondersteuning en onkostenvergoeding. Ook organiseren we 4x per jaar een Thema-avond en uitjes. Meer informatie Marion Schouten, medewerker Sportmaatjes regio Amstelveen www.RIBW-K/AM.nl sportmaatjes@ribw-kam.nl 06 205 23 441 / 06 519 23 527.

RIBW K/AM?

De RIBW K/AM (K= Kennemerland en Am= Amstelland) is gespecialiseerd in begeleiding en ondersteuning van mensen die door psychiatrische of psychosociale problemen al dan niet tijdelijk kwetsbaar zijn. RIBW K/AM werkt in drie regio’s: Amstelland en de Meerlanden, Midden-Kennemerland en Zuid-Kennemerland. Ze bieden diverse vormen van begeleiding en huisvesting voor meer dan 1000 cliënten en ze zijn HKZ-gecertificeerd. Het centraal bureau is in Haarlem.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.