Bijgewerkt: 22 januari 2021

De Schakel en de Amstel River Singers kregen cheques overhandigd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen/Meerlandenfonds
14-12-2018

Wethouder Rob Ellermeijer reikte in Noordwijkerhout op donderdag 13 december 2018 cheques uit aan twee Amstelveense goede doelen. Het ging om De Schakel en de Amstel River Singers (ARS). De wethouder deed dat namens het Meerlandenfonds, dat jaarlijks goede doelen en verenigingen in het zonnetje zet.

De Schakel is actief in de regio Amstelland en zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Het deed een beroep op het Meerlandenfonds voor een ‘Fiets- beweegweek’ in de zomer van 2019 door Noord-Brabant, waarbij deelnemers gecoacht en begeleid worden in hun zelfstandigheid door vrijwilligers.

Foto Amstelveen
(Bron Meerlandenfonds - 2018)

Vlnr.: Lid van het Amstel River Singers met de cheque van 575 euro van het Meerlandenfonds, Rob Ellermeijer (VVD) wethouder, Hugo van der Kooij van Participe Amstelland met de cheque van 500 euro en Angeline Kierkels algemeen directeur van de Meerlanden Holding NV op het podium


Amstel River Singers, een vrouwen barbershopkoor met 48 leden, viert op 26 oktober 2019 haar 25-jarig jubileum in de schouwburg van Amstelveen. Het Meerlandenfonds ondersteunt de viering van dit jubileum met 575 euro omdat hierdoor een groot publiek in aanraking komt met cultuur. Tijdens een feestelijk event in verenigingsgebouw De Parade van muziekvereniging Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout waren alleen maar vrolijke gezichten te zien. Wethouders van 13 gemeenten uit de regio deelden namens het Meerlandenfonds cheques uit met mooie geldbedragen aan vrijwilligers van verenigingen en goede doelen. Het Meerlandenfonds heeft dit jaar een recordaantal aanvragen ontvangen, maar liefst 343! Na beoordeling heeft het bestuur aan 127 clubs aan vrijwilligers van verenigingen en goede doelen een bijdrage toegekend.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.