Bijgewerkt: 21 september 2020

De Vikingen komen!

Nieuws -> Informatief

Bron: Henk C. Morel, Stichting De Uiterton
23-07-2012

De laatste week van de schoolvakantie leuke dingen doen? Dat kan - bij  De Uiterton ! Het staat dit jaar in 't teken van De Vikingen; hoe de dagen er precies uit gaan zien, is nog niet helemaal vastgesteld.

Gepland is onder meer een picknick-plons&spetter in het Amsterdamse Bos, of de Poel met onze boutschieters en opblaasspullen. Je kunt in het scheepstimmerlokaal werken aan je eigen Vikingschild, of iets ander moois – schilderen in cobra-kleuren. Er is ook ruimte voor spel, lekker wat lezen, of een puzzel doen.

uiterton Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het hoofdgebouw van de Stichting Uiterton in Amstelveen


Locatie:  clubhuis Amsterdamseweg 304, Amstelveen. Meebrengen:  boterhammen voor tussen de middag - en trek oude kleren aan. Meedoen kost  € 50,- per week, vrijwillige bijdrage welkom, Amstelveenpas  € 35,-.

Inschrijving: door inleveren van onderstaande strook, of  via e-mail: meedoen@uiterton.nl  In de e-mail s.v.p. alle gegevens als op strook vermelden. Wie direct inschrijft, is ‘t meest zeker van een plaatsje. Er is plaats voor 15 - 20 kinderen.

Timmer en zaag wat!              Wees creatief!

Ga mee met een uitstapje!      Doe mee met:

Scheepstimmervakantie  2012  - vrolijke vakantiedagen te land en te water – 4 dagen, 8 - ±12  jaar,  10 tot 16 uur op   dinsdag t/m vrijdag    28 t/m 31 augustus.

Programma:

De ene dag vikingschild maken, of een peddel, spelevaren en de andere dag schilderen touw & creatief, zomer-bos en vaartocht. Sinds 1997 is stichting De Uiterton in Amstelveen actief met jonge mensen, boten en natuur.

Dit wordt herkend en erkend door de gemeente Amstelveen: in park De Braak is een clubhuis beschikbaar voor jeugdactiviteiten en restauratiewerk. Website: www.uiterton.nl telefoon 020 - 643 42 20.

uiterton Amstelveen
)
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.