Bijgewerkt: 23 oktober 2020

De burgemeester bracht zijn stem uit in Middenhoven

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen / Amstelveenweb
09-06-2010

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni 2010 bracht burgemeester Jan van Zanen om 8 uur zijn stem uit op het stembureau nr. 28 in het pand van de Vereniging Historisch Amstelveen, Orion 19a (Middenhoven). Vanaf 10 uur gaat hij verder om nog diverse andere stembureaus in Amstelveen te bezoeken.

Inwoners van Amstelveen kunnen stemmen in ieder willekeurig stembureau binnen de gemeente. Tijdens deze verkiezingen zijn er twee nieuwe stembureaus. Het betreft schoolgebouw De Overloop (Asserring) en een tweede stembureau in gebouw Goedereede (Praam). Een volledig overzicht van de stembureaus is te vinden op de achterzijde van de kandidatenlijst en op www.amstelveen.nl/verkiezingen.

Stemmen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Stemmen met de rode potlood


V erkiezing Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen begroet de dames van de kiescommissie op het stembureau nr. 28 in Middenhoven op woensdagochtend 9 juni 2010


Verkiezing Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

De burgemeester bestudeert de kieslijst van de kandidaat Kamerleden


Verkiezing Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

'Een man en een vrouw,- dat mag ik wel zeggen'- zegt de burgemeester, als hij zijn stembiljetten (ook van zijn echtgenote) in de stembus deponeert


Overzicht van de stembureaus in Amstelveen Download de lijst met stembureaus (pdf 8,15 kB). Verkiezingsprogramma’s in pdf:
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.