Bijgewerkt: 20 januari 2021

De eerste citymap 'Experience Amstelveen' is gepresenteerd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
23-01-2018

Op maandag 22 januari 2018 werd de citymap 'Experience Amstelveen' gepresenteerd in de Brasserie Paardenburg. Amstelveen heeft veel te bieden voor bezoekers en expats. In deze nieuwe stadsplattegrond staat informatie over cultuur, recreatie en voorzieningen in Amstelveen. Maaike Veeningen(D66) wethouder Economische Zaken overhandigde in de Garden Lounge de eerste exemplaren aan VVD-raadslid Inza Gast en Charles Wijnen Gonzalez vertegenwoordiger van International Newcomers Amsterdam. De citymap is ontwikkeld in samenwerking met amsterdam inbusiness.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2018)

Vlnr.: Charles Wijnen Gonzalez van International Newcomers Amsterdam, Maaike Veeningen(D66) wethouder Economische Zaken en Inza Gast VVD-Amstelveen raadslid met de citymap 'Experience Amstelveen'De citymap’s worden in kartonnen displays verspreid over 30 locaties in en om Amstelveen. Het gaat om locaties als hotels, B&B’s, het Stadshart, recreatiebedrijven, bezoekerscentrum Amsterdamse Bos, Expatcenter WTC, Internationale school en Schiphol. De citymap is ook te downloaden (pdf) via de website van de gemeente. De displays zijn ook te bestellen (max. 5) via r.heins@amstelveen.nl en af te halen bij de balie van het raadhuis.

Tijdens de bijeenkomst werd ook de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Amstelveen en Amsterdam Marketing ondertekend. Wethouder Economische Zaken Maaike Veeningen(D66) en Stephanie Dekker, directeur cliëntrelaties van Amsterdam Marketing bekrachtigden met hun handtekening de samenwerking. Voor een betere positionering doet Amstelveen nu mee op de digitale kanalen van I amsterdam en UIT en nemen we deel aan de campagne Amsterdam Bezoeken, Holland Zien.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.