Bijgewerkt: 12 juli 2020

De grootste overdekte speeltuin van Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ellen Dekker
13-01-2013

Farao’s en Mummies

Op zaterdag 9 februari en zondag 10 februari 2013 is er weer de spannende, spectaculaire SPEELSTUIF! Natuurlijk weer in de Meent. We hebben het hier dan wel over de GROOTSTE OVERDEKTE SPEELTUIN van Amstelveen!! We maken er dus weer een echt spektakel van! Met allemaal nieuwe verrassingen.

De Speelstuif is voor kinderen van 4 tot 12 jaar, van 10.00 uur tot 16.00 uur. De Speelstuif werkgroep heeft deze keer gekozen voor het thema: ‘ Farao’s en Mummies’. Zo kunnen de kinderen piramides maken, mummies inwikkelen, schilderen met zand, of een schat zoeken misschien? Computerspellen spelen. Of een armband knutselen om maar wat te noemen.

meent Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Ontmoetingscentrum 'De Meent'


Bovendien kunnen ze een stoere tatoeage laten zetten, of zich mooi laten schminken. Wie wil er in de griezelige piramidekelder? Kom maar langs als je durft! En wat te denken van echte mummiehapjes? Zoals piramide popcorn, verschillende broodjes, en geheime drankjes?! Dit mag je gewoon niet missen!

De speurtocht zal er dit jaar anders uitzien, de sporthal is natuurlijk weer een groot speelparadijs, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Er is vertier voor groot en klein. Ook is er de mogelijkheid om je verjaardagspartijtje er te vieren. Wil je zien hoe alles eruitziet? Kom dan maar kijken!

Meer informatie kun je vinden op www.facebook.com/speelstuif, Ook kun je ons volgen via twitter: @speelstuif  Ontmoetingscentrum de Meent is te vinden aan : Orion 3 1188 AM Amstelveen. Voor vragen of om je op te geven als vrijwilliger(die we hard nodig hebben) kun je ook bellen: 020-6438015.

De kaartverkoop gaat van start 15 januari 2013. Wees er snel bij, want: op is op! In de voorverkoop kosten de kaarten € 6,50 per dag. Houders van de Amstelveenpas, krijgen € 1,50 korting. Tijdens de Speelstuif zelf kosten de kaarten € 7,= euro per dag.

Als ouders een dagdeel willen meehelpen, dan krijgen ze 1 euro korting. Ouders die willen helpen kunnen zich bij aanschaf van een toegangskaart opgeven, of liefst van te voren een e-mail sturen naar Speelstuif@live.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.