Bijgewerkt: 24 januari 2021

De laatste pinautomaat in winkelcentrum Middenhoven is vaak kapot

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Demming
03-09-2014

De tot nu toe enig overgebleven pinautomaat in winkelcentrum Middenhoven is tot ergernis van het winkelend publiek om de haverklap buiten bedrijf. Ook deze week is het weer zover.  Binnen enkele jaren zijn aan de buitenkant van het winkelcentrum twee pinautomaten van respectievelijk de Rabobank en ING verwijderd. Bepaald geen service van deze banken, maar dat zijn we langzamerhand wel gewend.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Winkelcentrum Middenhoven


Erger is het feit, dat de enig overgebleven pinautomaat in de supermarkt van Albert Heijn regelmatig stuk is. En als die het wel doet, dan kan men er alleen terecht op tijdstippen, dat die winkel geopend is. Dus worden wijkbewoners gedwongen om naar Groenhof, of Westwijk te gaan, waar ze vervolgens dan meteen maar hun boodschappen halen.

Veel mensen spreken het personeel van AH Middenhoven aan over het gemis van een pinautomaat, maar duidelijk is, dat de oorzaak van de narigheid gezocht en gevonden moet worden bij met name de ING-bank. Veel te veel mensen worden nu gedupeerd door de bezuinigingsdrift van deze bank. Als redacteur van de Gondelkoerier heb ik de ING om uitleg gevraagd en naar wat die bank aan dit ongerief wil doen. Mocht de ING reageren, dan zal ik dat melden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.