Bijgewerkt: 26 januari 2020

De spelshow 'Hou 't Schoon' in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
13-10-2014

Komende zaterdag 18 oktober 2014;tv-opnames spelshow 'Hou ’t Schoon' op Speelboerderij Elsenhove. Amstelveense wijken gaan de strijd aan in nieuwe spelshow! Waardhuizen en Westwijk strijden om schoonste wijk!! Veel basisscholen in Amstelveen kondigden het eerder al aan: de spelshow “Hou ’t Schoon” komt aankomend weekend naar Amstelveen. En met dat startschot, stroomden de aanmeldingen afgelopen weken binnen. Na een drukke casting dag, waar meer dan 100 kinderen uit de verschillende wijken van Amstelveen op af kwamen, hebben de makers van de show in samenwerking met de gemeente Amstelveen een beslissing gemaakt.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2014)

De flyer van de spelshow 'Hou 't Schoon'


De strijd in de spelshow “Hou ’t Schoon” gaat tussen de Amstelveense wijken Waardhuizen en Westwijk.  De deelnemende kinderen zitten op de Karel Eykman school, De 2e Amstelveense Montessorischool en De Pionier. In “Hou ’t Schoon” zullen twee teams het tegen elkaar opnemen. Via spannende spellen, een spectaculaire stormbaanrace en grappige opdrachten, wordt er bepaald wie de spelshow wint en daarmee de grote buurt-barbecue. De teams hebben er zin in. Het belooft dus een zinderende strijd te worden tussen de twee wijken.

De opnames zijn op zaterdag 18 oktober 2014 op Speelboerderij Elsenhove. Kom tussen 10:00-13.00 uur om je wijk aan te moedigen en om te kijken, hoe een echte tv-spelshow wordt opgenomen. Neem je spandoek mee en wie weet, kom jij ook in beeld! Om 16.00 uur ben je welkom voor de bekendmaking van de winnaar.

Dit zijn de teams: Wijk Waardhuizen: Dalila Benlamkaddem, Isa Illy, Daan Verheij, Bink Verheij, Wijk Westwijk: Tygo Meijer, Daphne van Cornewal, Sacha Ruhe, Valerie Ruhe.

Meer informatie: www.houtschoon.nl  , www.elsenhove.nl Hou ’t Schoon wordt mede mogelijk gemaakt door NME Amstelveen, BazarMedia en Supporter van SchoonAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.