Bijgewerkt: 22 januari 2021

Derde netwerkbijeenkomst 'Starten in crisistijd'

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
03-09-2013

Kom naar het Startersplatform Aalsmeer en Amstelveen

Je bent ondernemer en na 1 juni 2010 gestart met je bedrijf? Dan nodigen wij je graag uit voor het Startersplatform Aalsmeer en Amstelveen op donderdag 26 september 2013 in The Beach in Aalsmeer. Het Startersplatform is een netwerkbijeenkomst, georganiseerd door DoetZaken gemeenten Aalsmeer en Amstelveen, Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), Berghoef Accountants & Adviseurs en de Kamer van Koophandel.

Wethouder Economische Zaken Jan-Willem Groot (CDA): “Startende ondernemers zijn van groot belang voor de Amstelveense economie. Als gemeente helpen wij graag starters met het opstarten van hun bedrijf. Zo kunnen startende ondernemers een deel van hun OZB terugkrijgen. Daarnaast is het in de beginperiode van een bedrijf goed als ondernemers met elkaar in contact komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Daarom zijn dit soort netwerkbijeenkomsten zo belangrijk.”


Grotere kaart weergeven The Beach in Aalsmeer

Starten in crisistijd

Deze derde netwerkbijeenkomst van het Startersplatform heeft als thema ‘Starten in crisistijd’ en geeft je kennis, handvatten en inspiratie om succesvol te zijn met een onderneming in de huidige economie. Ruud Vismans, succesvol ondernemer en directeur van The Beach, zal uit zijn eigen ervaring vertellen over de ups en downs van een onderneming en hoe hij daarmee omgaat.

Berghoef Accountants & Adviseurs houdt een presentatie over ‘het waarom’ van een accountant, en of je die wel echt nodig hebt als je net bent gestart. Daarnaast is er alle gelegenheid om te netwerken met andere starters uit de regio, tips en ervaringen uit te wisselen en duurzame nieuwe contacten op te doen.

Programma

Inloop vanaf 17.00 uur met een gratis hapjesbuffet

Welkomstwoord Wethouder Economische Zaken Ad Verburg

Presentatie Berghoef Accountants & Adviseurs

Presentatie Ruud Vismans van The Beach

De Netwerkborrel na afloop zal tot circa 21.00 uur duren. Locatie: The Beach, Oosteinderweg 247A in Aalsmeer Datum: donderdag 26 september 2013

Aanmelden

Geef je onderneming een ‘boost’ en meld je aan op . Deelname is gratis. Op de website vind je alle informatie over deze avond. Nog vragen? Bel 0297-363140, en kijk op www.kvk.nl/startersamstelveenaalsmeerAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.