Bijgewerkt: 19 april 2024

Dikke Bromvlieg en Moederdagcircus in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
29-04-2016

Op vrijdag 6 mei 2016 speelt Theater van Santen 'Vlieg op dikke bromvlieg' naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Maak kennis met een uiterst vervelende bromvlieg, die voor veel paniek en onrust zorgt. Een aanstekelijke, muzikale en humorvolle vertel- en meedoevoorstelling met een levensgroot boek als decor. Personages zoals ‘het Melkmeisje’ van Johannes Vermeer worden vanuit dit prentenboek tot leven gebracht. De voorstelling heeft een werkelijk verpletterend einde!



Op 8 mei op Moederdag is het de beurt aan Circus Topsy. Circusdirecteur Tommy Tops vertelt aan iedereen die het maar horen wil over zijn bijzondere paard Pepermunt. Er is alleen wel een probleempje: Pepermunt weigert om op te treden. Gelukkig weten Pip de Clown, Poekie de poes en een dansende theepot het publiek goed te amuseren. Circus Topsy is een vermakelijke poppenvoorstelling vol verrassingen; voor iedereen vanaf 2 jaar. In de ochtend wordt de reguliere Nederlandstalige voorstelling gespeeld en in de middag is de voorstelling in het Engels te zien. Alle moeders worden op deze speciale dag verrast door onze eigen ‘circusdirecteur’. Zij krijgen een gratis drankje naar keuze!

‘Vlieg op dikke bromvlieg’ - vrijdag 6 mei 2016 om 14.30 uur en ‘Circus Topsy’- zondag 8 mei 2016 om 10.30 uur (Nederlandstalig) en 13.00 uur (Engelstalig) in het Amstelveens Poppentheater. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan voor beide dagen via 020-6450439 of www.amstelveenspoppentheater.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.