Bijgewerkt: 2 juni 2020

Disney winkel op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
23-11-2010

Onlangs heeft The Walt Disney Company een tijdelijke winkel op Amsterdam Airport Schiphol geopend. In de Disney winkel kunnen passagiers vlak voor het vertrek van het vliegtuig aankopen doen van de bekende Disney-merken, zoals Toy Story, Cars, Disney Prinsessen en Disney Fairies.

schiphol Amstelveen
(Foto Schiphol Group - 2010)

Disney winkel op Schiphol


Daarnaast is er een ruime keuze uit diverse animatiefilms op DVD en Disney Blu-ray en is een breed assortiment aan games en speelgoed verkrijgbaar. Direct naast de winkel staat een drie meter hoge wensboom met het thema Whish Upon a Star. Passagiers kunnen hun grootste wens in de boom hangen. De mooiste wensen worden beloond met een Toy Story 3 bakfiets of de eigen lengte in Disney DVD's.

"We zijn er trots op dat wij de eerste luchthaven in Europa zijn met een tijdelijke Disney winkel. Amsterdam Airport Schiphol wil Europe's preferred Airport zijn en blijven. De komst van de tijdelijke winkel van The Walt Disney Company draagt hieraan bij door in te spelen op onze behoefte om passagiers naast het bestaande winkelaanbod te verrassen," aldus Otto Ambagtsheer, directeur business area Consumers.

De tijdelijke Disney winkel is gevestigd op Schiphol World Avenue op de B-Pier. Schiphol World Avenue is het gebied achter de paspoortcontrole en telt ruim 79 winkels en 52 horecagelegenheden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.